vincent van gogh selvportræt

Hvordan jeg let spiller med Vincent Van Gogh-malerier

Hvorfor malerier fra Vincent van Gogh?

Vincent van Gogh solgte aldrig nogen af ​​hans mesterværker. Lad det synke ind: for mange af os handler kunst om kamp.

Så hvor er den nemme del for en nybegynder? Den digitale kunstform for mange mennesker giver al fornøjelsen at få dine hænder beskidte, men uden fingermaleri eller udtværede smocks.

Hvis mine bedrifter inspirerer dig til at prøve din hånd med at lave digital kunst, vil jeg være meget glad for dig. Lad mig vide, hvordan du har det.

I løbet af mine kunstskoledage studerede vi postmoderne kunstteori. Du spørger måske, hvad er det? Kort sagt, fortiden og nutiden giftes op, bliver noget meget nyt.

For at være retfærdig over for dig må jeg indrømme, at jeg ikke kæmper som van Gogh til tider i hans korte liv.

Jeg sælger mit kunstværk i dag som plakater og lærredstryk.

Kom med mig i disse skrifter på en rejse.

Van Gogh Museum Amsterdam og Rijksmuseum

"For at udføre godt arbejde skal man spise godt, være godt til huse, have sin fling fra tid til anden, ryge pipen og drikke sin kaffe i fred." "Jeg er ikke en eventyrer ved valg, men af ​​skæbnen."

Vincent van Gogh citerer https://www.vangoghgallery.com/misc/quotes.html

Mange af de van Gogh-malerier, jeg har arbejdet med, ligger i Van Gogh Museum Amsterdam eller Rijksmuseum. Disse to institutioner tilbyder billeder af malerierne til download. Jeg er dem evigt taknemmelige.

Hvis du rejser rundt i Amsterdam og vil se disse museer, foreslår jeg, at du foretager reservationer på forhånd. Du bliver ikke skuffet.

Officielle museumssider: Van Gogh Museum Amsterdam og nationale museum.

Van Gogh et sted at begynde

I 2006 besluttede jeg at blive kunstner. En idé var kommet til at tænke på, hvorfor ikke placere en figur fra et mesterværk i et andet helt andet mesterværk ved hjælp af computere? Du kan se, at dette er gjort.

Selv i 2006 var dette ikke så radikalt.

I løbet af de næste par år begyndte jeg at tænke, hvad med at smelte forskellige kunstgenrer?

I 2010 fik jeg venner med en pensioneret ingeniør, fornavn Tevis. Han har en stærk baggrund inden for fotografering. I 2012 begyndte jeg at studere Photoshop.

I 2014 gik jeg i produktion. Tevis vejledning og feedback, der driver mig til bedre billedkvaliteter.

Ingen grund til at grave ned i detaljerne. Du vil se resultaterne.

vincent van gogh af david bridburg
Van Gogh Mural II af David Bridburg

Nyder du dette billede? Heads det er op, haler det er nede. LOL Nogle af jer vil elske dette. Der er tre lag Vincent van Gogh-malerier i dette billede. Strålerne skærer et lag dybt, når de kommer ind fra venstre. Strålerne fra højre skærer to lag dybt.

Hvad er det næste? Jeg har noget til dig.

vincent van gogh af david bridburg
The Vibrance of van Gogh Mural III af David Bridburg

Du kan nyde de røde og appelsiner til venstre, der løber ind i greener og derefter blå til højre. Hvirvel af malerier skabt af det åbne hvide rum giver dybde.

Dette stærkt smukke print kommer til live som de berømte Døre i Dublin med farve og karakter.

Jeg vil gå dybt… ..

.... men frygt ikke, jeg vil holde disse skrifter på den underholdende side.

vincent van gogh af david bridburg
Farvet glas I af David Bridburg

Dette er baseret på van Goghs "Noon Rest From Work". Mine udskrifter af dette er utrolige. Hvis ingen har fortalt dig det endnu. LOL Lusterpapirindstillingen er virkelig spektakulær.

Desværre kendte jeg ikke van Gogh personligt. Jeg er ikke genert med folk over mine kreationer. Han var bedeviled eller plaget i livet.

Hvis du læser hans skrifter, kan du blive overrasket. Vincent var yderst godt bogstaver. Reading van Gogh citerer udfordrer mange antagelser om psykisk syge.

”Der er en stor forskel mellem en tomgang og en anden tomgang. Der er nogen, der er ledig på grund af dovenskab og manglende karakter på grund af sin natur. Hvis du vil, kan du tage mig med til en af ​​dem. Så er der den anden form for tomgang, tomgangen på trods af sig selv, som indvendigt fortæres af en stor længsel efter handling, der ikke gør noget, fordi hans hænder er bundet, fordi han så at sige er fængslet et eller andet sted, fordi han mangler det, han har brug for at være produktiv, fordi katastrofale omstændigheder har bragt ham med magt til dette formål. En sådan ved ikke altid, hvad han kan, men han føler sig alligevel instinktivt, jeg er god til noget! Min eksistens er ikke uden grund! Jeg ved, at jeg kunne være en helt anden person! Hvordan kan jeg være til nytte, hvordan kan jeg være til tjeneste? Der er noget indeni mig, men hvad kan det være? Han er en helt anden tomgang. Hvis du kan lide, kan du tage mig med til en af ​​dem. ”

Vincent Van Gogh, Brevene fra Vincent van Gogh

Som du kan se, var mine første billeder alle konceptuelle arbejde.

Anvendelse af andre digitale værktøjer

Nu begynder jeg at lege med værktøjerne. Du får nogensinde en gadget, spekulerer på, hvad den kan, og komme med nogle seje lyde? Eller et nyt perspektiv?

Den bagvedliggende er van Gogh Almond Blossoms, sådan et blidt og subtilt maleri.

Sfære III vincent van gogh
Sphere III van Gogh af David Bridburg

Dette er et af van Goghs Cypress-malerier. Du kan se, at jeg har brugt maleriet på en række forskellige måder. Du finder ud af, at jeg har brugt flere af de underliggende malerier flere gange.

Sfære 7 vincent van gogh
Sphere 7 van Gogh af David Bridburg

Feedbacken på nedenstående stykke har været glad. De farver, jeg har omarbejdet, gnister noget dybt inde i seerne.

Rustik 20 vincent van gogh
Rustik 20 van Gogh

Vincent van Gogh “Irises”, dette er intet som noget, kunstneren nogensinde har udtrykt. Da van Gogh var så udforskende i sin tid, tror du, han ville ønske at udforske computerkunst?

Inv Blend 6 vincent van gogh
Inv Blend 6 van Gogh af David Bridburg

”Roser og iris”, jeg har i vid udstrækning brugt dette maleri. Forbløffet hver gang af det underliggende maleris store holdbarhed, da jeg anvendte digitale teknikker.

Inv Blend 11 vincent van gogh
Inv Blend 11 van Gogh af David Bridburg

Farveskiftene inden for dette er komplekse. Ved at omarbejde syv forskellige versioner i alt kan du finde et farveskema til at dekorere dit vidunderlige rum. De forskellige versioner er spredt over de tre forskellige samlinger: Rustik, Blend og Inv Blend.

Inv Blend 15 vincent van gogh
Inv Blend 15 van Gogh af David Bridburg

Nedenfor er flere af Vincent van Gogh Irises. Denne gang er det underliggende maleri ikke blevet ændret. Alligevel er moderniseringen komplet, som du kan se.

BW 6 van Gogh
BW 6 van Gogh af David Bridburg

Sort-hvid samling, BW, var et nyt eksperiment i perspektiver. Du kan se den samme hvide afgrøde i sort i min samling.

Den lagdelte samling

Eksperiment med værktøjerne førte til Den lagdelte samling.

Nogle af de kunstnere i mit liv, som jeg ser op til, gav mig komplimenter til disse værker. Jeg blev sprængt væk og så taknemmelig.

"Almond Blossoms" til digitale behandlinger viste sig igen meget holdbare som et medium til mine formål. Farverne er beregnet til at fange din opmærksomhed. Brugbar som vidunderlige accentstykker i dit hjem.

Lag 2 vincent van gogh
Layered 2 van Gogh af David Bridburg

Denne blanding af "Roses and Irises" mod "Almond Blossoms" har et søsterstykke med Almond Blossoms i grønt. I rødt er dette festligt. I et rigt grønt i dit bibliotek eller i stuen komplimenterer kunsten træværket.

Lag 5 vincent van gogh
Layered 5 van Gogh af David Bridburg

Hvordan har du det med orange røde? Min mening orange rød som barn efterlod mig i ærefrygt. Navy blues boarding på sort mere i ærefrygt. Afhængigt af størrelsen på udskriften løber dette billede fra lille og subtil til stort og kraftfuldt.

Lag 9 vincent van gogh
Layered 9 van Gogh af David Bridburg

“Middag hvile fra arbejde”, dette er kærlighed. Der var en vis glæde ved at skabe denne modernisering.

lag 14 vincent van gogh
Layered 14 van Gogh af David Bridburg

Moderne kunst

Som jeg relaterede til dig i denne blog, blander jeg genrer. Emnet i et moderne kunstværk bliver et objekt. Du skraber dig måske i hovedet, jeg mener, at portrættet af en person nu er en ting.

For at demonstrere dette for dig vil jeg inkludere et van Gogh og to ikke van Gogh billeder. Du kan også se Moderne samling.

Samlingen af ​​billeder flytter fra emne til objekt og derefter til minimalistiske ikoner.

Moderne 2 Vincent van Gogh
Contemporary 2 van Gogh af David Bridburg

Prinsen i en kjole er nu i en plastfolie som en dukke.

moderne 5 hanneman
Contemporary 5 Hanneman af David Bridburg

Hvad ville Michelangelo tænke? Hans øjne forstår muligvis ikke, hvad dette ikon er. Vi opfatter Davids silhuet. Den enkle idébevægelse er at engagere dig.

Moderne 12 Michelangelo
Moderne 12 Michelangelo af David Bridburg

Fra en verden af ​​moderne ideer er du ved at gå ind i et andet perspektiv på kunst. Er det definitionen af ​​radikal? LOL

Du ser muligvis et mønster her. Jeg sætter mig aldrig ned i en arbejdsstil. Dette var et tabu for kunstnere. Jeg fik masser af pushback i mine kunstnercirkler for ikke at opfange en enestående stil.

Først synes jeg det er vigtigt at underholde dig. Andet ved hjælp af digitale værktøjer tillod mig en frihed malere ikke har. For det tredje er jeg ikke i et gallerisæt, der dikteres af galleriets ejer. Det, der sælger, betyder på grund af mit forhold til dig. Ingen andre vil finde ud af det og holde mig til en stil eller en idé.

Amerikansk intellektuel

Post Post Art

Dette er den Amerikanske vægmalerier om intellektuel samling Beskrivelse:

”Post Pop Art, den større tankeverden og amerikanske drømme. Disse udskrifter kan udskrives op til en størrelse på 9 x 4 fod. Mindre størrelser ser godt indrammet ud. ”

The American Intellectual Collection Murals af David Bridburg

Pop Art er optaget af vores kultur siden Vietnamkrigen. Post Pop Art er involveret i den større kompleksitet i vores kultur i de senere år. Der introduceres farver, dvs. lyserøde, røde, appelsiner og gule. Flytter kunstværker væk fra greeners naturlige verden.

Amerikansk intellektuel vincent van gogh
American Intellectual 6 af David Bridburg

Jeg kan se American Intellectual 6 i en penthouse i New York City. Dette vægmaleri har kraft og elegance, der giver et udsagn.

Amerikansk intellektuel vincent van gogh
American Intellectual 7 af David Bridburg

American Intellectual 7 er søsterstykket. Den rene bastardisering af van Gogh Almond Blossoms sætter spørgsmålstegn ved en kulturel sindstilstand. Disse værker er stærkt politiske. Vejer dybt ind i abstraktioner, lader jeg dig tænke over disse for betydninger.

Min takt er det modsatte af forfatteren og legenden Mark Twain.

”Personer, der forsøger at finde et motiv i denne fortælling, vil blive retsforfulgt; personer, der forsøger at finde en moral i det, vil blive forvist; personer, der forsøger at finde et plot i det, bliver skudt.

Efter ordre fra forfatteren

per

GG, CHEIF OF ORDANCES ”

Mark Twain, The Adventures of Huck Finn

Næste pink og turkis i American Intellectual 11. Dette er en meget anden retning for dig. Et bånd, der hører til i din lyse solrige rummelige stue. Van Goghs "Almond Blossoms" er den bagvedliggende.

Amerikansk intellektuel vincent van gogh
American Intellectual 11 af David Bridburg

Nedenfor ser du franske gårdmarker for 135 år siden. Det underliggende maleri blev først ændret af mig og brugt i tidligere arbejder. Den grønne himmel og de rigere gule guld er mine ændringer.

Abstraktet tumler forsigtigt over landets billede.

amerikansk intellektuel Vincent van Gogh
American Intellectual 13 af David Bridburg

Moderniseringen af ​​Vincent van Gogh

Politisk Scrog Collection er moderne kunst, men under paraplyen af ​​postmodernisme.

Spekulerer du på, hvad der er en "skrog"? En skrog er et metalt trådnet over voksende marihuana planter. Knopperne på planten trækkes over masken for at få planten til at dyrke flere knopper.

Taget som en politisk sag, er marihuana relevant her og nu. Vi fængsler mennesker til venstre og højre for forbrydelser relateret til deres stofbrug. Dette er spild af skat i bedste fald at betale penge. I værste fald skader mange familier unødigt at låse folk op. JMO I skrivende stund har tingene ændret sig.

Jeg er ikke ryger eller toker af marihuana.

Titlerne kører som "Seneste x". Nyligt at være et synonym for moderne. "Recent" er en pladsholder for "Untitled", der blev brugt ad nauseum af mange kunstnere. I mine samlinger udskifter jeg denne slags titel på nogle få forskellige måder.

Du spørger, hvad der gør denne moderne temasamling postmodernisme? Blandingen af ​​fortid og nutid.

Vincent van Gogh gårdmarker placeret i ovenlysvinduet på British Museum. Du finder nogle brutalt hårde politiske udsagn i samlingen som tankevækkende. Og du finder nogle meget smukke illustrationer.

moderne kunst vincent van gogh
Seneste 9 af David Bridburg

Billedet lige nedenfor er ikke et van Gogh-afledt værk. Billedet fører til et afledt billede af Vincent van Gogh. Disse to næste er søsterstykker, som du vil se.

abstrakt kunst
Seneste 33 af David Bridburg

Når du ser det abstrakte ovenfor, ser du tonekvaliteten? Som postmoderne kunstner er jeg agnostiker i farver. Postmodernisme har ikke rigtig en farveteori. Jeg lavede et par farveteorier, der gik billede til billede. Tonekvalitet var vigtig for mig.

I mange af mine værker gentager jeg strukturen i en komposition. Dette er en af ​​disse lejligheder. Jeg ville være meget glad, hvis du kommenterede dette billede nedenfor. Når jeg altid er i kontakt med mine samlere, vil jeg vide dine tanker.

moderne Vincent van Gogh
Seneste 34 af David Bridburg

Dette er et meget lyst billede. Munter. Ville maleren Vincent bruge digitale værktøjer? Faktum af sagen Vincent var en eksperimentel kunstner, som nogensinde har levet.

Konklusion

Disse er bemærkelsesværdige moderniseringer. Jeg har ikke hvilet på mine laurbær. Æstetisk er billederne ikke van Goghs. Resultaterne er virkelig mine egne. I kunsten er dette en meget dristig holdning.

Hvad jeg har lagt ud til dig som læseren var let underholdning. Du kan se kompleksiteten løbe langt dybere. Postmodernisme blev teoretiseret, før computerkunst kom til sin ret. Mine ideer og applikationer er meget unikke.

Jeg undskylder dig. Som kunstner er der en kamp for at tjene til livets ophold. At toote mit eget horn er den måde at blive ærligt hørt. Hvis du ser et kunstværk, som du virkelig er interesseret i, så køb mig.

Tak fordi du læste mine skrifter.

Klik på et af mine billeder, du har lyst til, for at se billedsalgsiden på mit websted (gælder ikke for omslagsbilledet øverst).

Spørgsmål: Er moderniseringen af ​​Vincent van Goghs kunst en god idé? Når du ruller gennem billederne, vil du se, at jeg er gået langt ud over bare at modernisere Vincents illustrationer.