hundemalerier

Oprettelse af hundemalerier Begyndere til eksperter

4 skøre hundemalerier? Nej, Fido på medier, vi elsker i dag

Hvorfor blandes vi med at bruge nyere medier? Nå, det er ikke så klart. Du bliver nødt til at spørge os individuelt. Her har jeg et par værker som et digitalt fotografi, en skulptur og to digitale stykker af mit eget arbejde. 

Disse er meget glade hundebilleder. Kunstnerisk lettelse fra vores Covid 19-verden.

Jeg sælger kun nedenstående illustrationer som plakater og lærredstryk.

Fotoet af Pom 

Instagram er til nogen af ​​os hackere. Præsentationen er et meget sejt professionelt udseende. Alle vil have dine kæledyrsbilleder. Begynder eller ekspert, dine hundebilleder styrer.

Takashi Murakami bruger begyndelsen af ​​1970'ernes blomster med glade ansigter som sit motiv. Tal om optimistisk. Du genkender ikke kunstnerens arbejde fra hans gadebilleder af Pom hans hvalp. Takashi's Instagram feed har mere af denne bowzer (ikke bogstaveligt talt krydsracen).

Pom Takashi Murakami

Takashi Murakami har en interessant måde at se lykke på. Et meget personligt behov eller ønske om at male en verden, som andre kan forholde sig til og nyde. 

Større end livet

Jeff Koons er muligvis den bedst kendte levende kunstner. Hvis du ikke har hørt om ham, så lad mig introducere dig. Balloon Dog (Red) er en 20 fods statue. Koons belønner dine kommercielle instinkter. Nu hævder nogle hans arbejde for netop det. Jeff er et ekkokammer, der altid udvider sine temaer. Betragtes som den mest samlerobjekt af kunstnere (det afhænger af din tegnebog), og hans arbejde vises offentligt i hele kunstverdenen. 

Ballonhund Rød Jeff Koons
Balloon Dog Red af Jeff Koons

Jeff's Balloon Dog (Orange) solgte i efteråret 2013 for $ 58.4 millioner. Indstilling af en post på det tidspunkt for en levende kunstner. Historierne om Koons 'fabrik, kunstneren selv og hans værker er legendariske. 

Takashi Murakami og Jeff Koons 'billeder er ikke til salg af mig. Den begrænsede brug af deres navne og de to billeder falder under fair brug.

Hundemalerier Digital

Overvejer du min brug af digitale værktøjsmalerier? Jeg er ikke purist. Selvfølgelig er det ikke i alligevel beregnet til at rocke båden. Virkelig. Min tarm fortæller mig at være på forhånd med dig. Jeg elsker hunde, og jeg var nødt til at anvende mine værktøjer til fido.

Fido kommer fra det latinske ”at stole på eller betro sig til”. Hvis du ikke kan stole på din hvalp, hvem kan du så stole på? 

hundemalerier rød lab hund post samtidskunst
Music Notes 6 af David Bridburg

Hvis du elsker hunde, skal du elske et laboratorium, hvorfor du er indstillet på dette blogindlæg. Jeg lagde stor vægt på hans øje. Du kan klikke på billedet for at få en bedre visning. 

hundemalerier rottweiler hund post samtidskunst
Music Notes 34 af David Bridburg

Du er enten en Rottweiler-person, eller du er ikke. Der er ingen grund til at overbevise dig, eller der er ingen måde at overbevise dig på. Jeg har et blødt sted i mit hjerte for disse rådne. Igen er øjet i dette omhyggeligt gjort. Dette dyr er skarpt og klart, meget selvsikker, en atlet. 

Nu kan dette slå dig som anderledes, jeg holder mine dyrebilleder i min Post Contemporary Collection. Samlingen blev udviklet efter min moderne samling, defineret som emnet bliver et objekt. Tænk på Jeff Koons 'Balloon Dogs. 

Sådan introducerer jeg samlingen:

”Musiknoter som livet er kortvarige. Du kan se i min tidligere samtidssamling, jeg genskaber emner som objekter. I denne samling, Post Contemporary Collection, blander jeg livet tilbage i objekter. Dyr objektiviseres ofte og humaniseres, hvilket gør dem til et perfekt emne. ”

David Bridburg, blogforfatter

Det moderne forhold til fido er et sted derinde. Hunden kan leve meget længere i dit hjem end i naturen. Vi elsker hvalpene. 

Tillæg: Canine, Wolf, Fox og Rottweiler

Tak til to mennesker, der kender mit kunstværk. Begge dem, der læser denne artikel, har sagt, tilføj flere oplysninger for at læse og tilføj dine andre hundebilleder. Mor insisterede på, at jeg har mere at tilbyde mine læsere. En samler skrev til mig og sagde, at han ikke kunne se ulveprintet, han ejede, blev diskuteret.

Jeg føler mig meget opmuntret og er tilbage for at opdatere dette indlæg. Jeg vil lade min enkle konklusion i slutningen være uændret.

Ulven er vores første hunde

Du er måske interesseret i disse to versioner af et ulvebillede. Teknikken er en unik tilgang. Jeg vil ikke give væk min lille forretningshemmelighed.

Den første tilstand af dette billede er lys og lys.

ulv hunde
Music Notes 21 af David Bridburg

Han er en smuk ulv. Du kan se hans karakter, lykkelig med hensigt om noget i hans miljø. Hunden indeni er der. Ligesom næse og ører.

Dine svar er opdelt mellem disse to billeder. Det er interessant at forlade det hvide rum kunstnerisk. Billedets struktur er så stærk.

En anden version var berettiget, fordi en frodig pels er karakteristisk for ulven.

ulv hunde
Music Notes 36 af David Bridburg

Den eneste ændring i ekstra farve skaber en ulv på jagt. Han har til hensigt noget i orden. Som en hund, der går efter et egern.

En ensom ræv

Jeg tager friheder og har tilføjet et sortiment af farver til min ræv. Du kan måske lide dette. Ræven, der løber gennem en hæk, er et syn, som vi mennesker virkelig nyder. Den glimt af naturlig frihed.

ræv hunde
Music Notes 37 af David Bridburg

Hvad er fængslende ved dette billede af en ræv? Du vil se det, hvis jeg siger det.

Ræven i dit kvarter lader dig aldrig komme tæt på. Hvis du er som de fleste af os. Denne nærbillede har en intensitet på grund af det. Du bliver en del af naturen.

Min ræv har modtaget et meget varmt svar fra mange mennesker. Som kunstner sætter jeg stor pris på det. Vi kunstnere bliver undertiden nøgne.

Rottweiler er en meget speciel race

For tyve år siden introducerede en kær gammel ven mig til hendes Rottweiler. Hans navn var Porkie. En stor mandlig rottie, Porkie var en redningshund. Min ven var en hviskende hund. Staten Connecticut havde placeret ham hos hende og reddet hans liv.

Porkie var så vred, da hun fik ham. Han havde været meget hårdt misbrugt. Den første uge i sit hjem sagde hun til en fælles ven, "Jeg kan ikke gøre det". Den anden uge havde hun aldrig haft en så loyal hund.

Hun ville sige, der er ingen hund som Rottweiler. Hans race har alle job. Han er den mest alsidige hund.

Dette er den anden version af Rottweiler-billedet.

Rottweiler hunde
Music Notes 33 af David Bridburg

Livet har sine gode og dårlige tider. Hvem skal jeg fortælle dig det? Du er godt klar over det. Porkie gik forbi, og min nære ven gik sønderknust to år senere. Mens jeg sørgede på det tidspunkt, ser jeg tilbage på gode minder.

I sin prime var Porkie en af ​​de største atleter, jeg nogensinde har kendt. Begge havde meget store hjerter.

Den sidste kommentar er den rigtige konklusion for mig personligt. Som jeg sagde højere op med denne opdatering, ville jeg ikke ændre den oprindelige konklusion. Med undtagelse af at ændre hovedordet fra "hunde" til "hunde".

Konklusionn

Hjørnetænder som kunstens kunst har eksisteret for evigt. Så længe vi har eksisteret. Nye teknikker forynge. 

Klik på et hvilket som helst billede, du har lyst til, for at se siden med billedsalg på min hjemmeside (kun min kunst gælder ikke for omslagsbillede øverst).

Spørgsmål: Hvordan elsker samtidskunstnere hunde? Lad mig tælle måderne. Seriøst er de nyere medier interessante.