Google, Microsoft, Facebook og Instagram butikker og butikker

The Bare Bones af David Bridburg

Min kunsthistorie går tilbage til 2006 med en simpel forestilling om at blive digital kunstner. Min karriere startede med selvstudium i 2012. I 2014 begynder min postmodernisme at bære frugt.

Knoglerne bliver blotte, jeg ønsker ikke at være en sultende kunstner.

I løbet af de sidste 6 måneder har jeg oprettet shoppingkampagner. Først med Microsoft Shopping og derefter arbejde på Facebook og Instagram Stores. Efterfulgt kort af Google Shopping nu et arbejde midtstrøm.

I reproduktionstrykbranchen er vi afhængige af juletid for at skabe et meget godt investeringsafkast. Fra november begynder mine kampagneudgifter at stige.

Kendskab til processen med at oprette og administrere shoppingkampagner har jeg henvendt mig til jobmarkedet.

Toptal er min drømme arbejdsgiver. Men hvor skal man starte? Jeg er Google Shopping-manager, Microsoft Shopping-manager og Facebook Instagram Store-manager. Ja, jeg har meget at lære. Hvorfor arbejde sammen med mig? Fordi jeg elsker at lære om dette og skabe til disse butikker.

Min erfaring er som en uafhængig tredjeparts sælger, der arbejder med en større aggregator. Dette har betydet et par løsninger. Mine feeds har brug for specielle manuelle godkendelser. Jeg har både ormens udsigt og fugleperspektivet over processen.

Toptals klienter ville få den bedste service og pleje fra mig. Jeg forstår, at jeg er et igangværende arbejde med meget at lære. At arbejde med Toptal ville være en stor mulighed og ære for mig.

Der er et krav for dette blogindlæg, jeg har nogle problemer med at møde. Måske fordi jeg er så ny på området. Kravet om, at jeg linker til en Toptal-side på min specialitet. Jeg er uklar om, hvordan Toptal klassificerer min oplevelse. For at opfylde kravet vil jeg tilføje linket til LEJE FREELANCE MÆRKE STRATEGISTER. Ærligt talt har jeg brug for hjælp til min jobtitel. På markedet for generelle karrierer synes der at være en løs liste over titler.

Med venlig hilsen,

David Bridburg

Avon, CT

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.